Post

NAŠE PRVÉ NARODENINY

JE TO TU! 🥳 Prvý rok existencie občianskeho združenia RecyVeci! ♻️
To, že dnes oslavujeme prvé narodeniny, nie je samozrejmé. Aby všetko fungovalo, ako má, za tým stojí mnoho ochotných ľudí. Preto:
V prvom rade ďakujeme všetkým Vám, ktorí u nás nakupujete a Vám, ktorí darujete nosené, zachovalé oblečenie. Za tento rok Vás bolo a je veľmi, veľmi veľa. K dnešnému dňu bolo odoslaných presne 768 balíkov. A ak sme sa nad niečím zamýšľali, tak nad tým, čo bude, keď už nebude dostatok oblečenia. No hľa! Denne nám píšete toľkí, že zber šatstva musíme pravidelne pozastavovať z kapacitných možností. ĎAKUJEME VÁM! ❤️
Za sponzorské dary v podobe obálok ďakujeme obálkovým spoločnostiam Obalkovo a Lamitec. Tiež ďakujeme reklamnej firme s utajeným názvom 😉 za tričká s potlačou loga RecyVeci, ktoré nám promptne zhotovili.
Za propagačnú podporu a vyjadrenie súhlasu v oblastiach sociálnej pomoci a recyklácie ďakujeme Zuzana Smatanová Jozef Jurčišin Kukľa – fanpage Bystrík banda Mirka Partlová Official @Juraj Kemka Juraj “Ďuri” Hnilica Martin Harich Dominika Stará Štefan Martinovič Milan Zimnýkoval @Juraj Bača a @Sestra Lamiya.
Za RecyVeci spot ďakujeme profesionálnemu nahrávaciemu štúdiu Deccatree studio. Ten mali pod palcom producent Tomáš Balák spolu s Lukáš Konštiak, ktorému tiež ďakujeme za vypožičanie hlasu.
Špeciálne ďakujeme patrí taktiež Marek Fasiang, vďaka ktorému môže RecyVeci okrem iného baliť a skladovať šatstvo v pekných priestoroch.
Yan Čákt je človek, ktorému ďakujeme za grafické úpravy nie len darčekových kartičiek odosielaných k vašim nákupom, o ktoré sa s ochotou postaral.
Za prepracovaný a prehľadný eshop, ktorý máme a ktorý môžete naplno využívať, vďačíme Lubos Kasprik
Profesionálne fotografie má RecyVeci vďaka ochotnému fotografovi s ľudským prístupom Andrej Hucík
A to, aby naše logo RecyVeci znázorňovalo presne to, čo sme chceli, aby vypovedalo, podľa predstáv zariadil a spískal talentovaný Dušan Adamec
A aj pre toto VŠETKO a VŠETKÝCH, sme mohli obdarovať doposiaľ už sedem rodín a 28 detí zo sociálne nie najjednoduchšieho prostredia. Súčet vyzbieraných, zároveň odovzdaných eur, je aktuálne na čísle 4 000!🙏
Obdarované rodiny sme nespomenuli, no aj to treba. Vám totiž ďakujeme za to, ako nám všetkým preukazujete dobro tým, že nám dávate príležitosť robiť dobré skutky.
My preto pokračujeme ďalej! A vy??? 😊
Back to list