Post

DOKÁZALI SME, ŽE SPOLU JE DOBRO SILNEJŠIE

Ešte stále v nás odznieva neskutočne krásna a silná atmosféra sobotňajšieho RecyVeci koncertu, bazáru, celého tohto vzácneho dňa.
Spoločne sme totiž dokázali, že spájaním síl JE DOBRO naozaj SILNEJŠIE. 🤍
A preto, úprimne a hlboko ĎAKUJEME
♻️HUDOBNÝM HOSŤOM za to, že svojou prítomnosťou, hudbou a energiou podporili myšlienku OZ RecyVeci a rodiny v núdzi. Ďakujeme kapele Slnovrat , Martinovi Harichovi, Slávke a Jamesovi Evansovi.
♻️Ďalej ďakujeme eko a enviro hostke, skvelej Marte Fandlovej, že prišla a informovala o dôležitých témach.
♻️Ďakujeme zvukovej firme NEST AUDIO ONE, pánom Vaškovi a Sisákovi za ozvučenie a ochotu, a osobitne Jožkovi Ždiľovi za sponzorský dar, vždy profesionálny a ľudský prístup.
♻️ Ďakujeme tiež predovšetkým majiteľom kaviarne Tvoj Deň  Mirke a Ferovi Mihaľovým za to, že sme tento RecyVeci deň mohli uskutočniť v krásnych priestoroch. Ďakujeme tiež aj za pripravené občerstvenie a celému personálu za starostlivosť.
♻️Naša veľká vďaka patrí kameramanovi a fotografovi Raymundovi Petríkovi za to, že vďaka nemu budeme mať nezabudnuteľnú pamiatku na tento krásny RecyVeci čas s Vami.
♻️ Za krásne a voňavé kytice ďakujeme Marike Dupej, ktorá nám ich zabezpečila a personálu kvetinárstva Lavender, ktorý ich pre nás pripravil.
♻️Osobitné ďakujeme vyslovujeme moderátorke večera, Martine Polákovej, ktorá ukázala svoju profesionalitu a dar uchopiť správne slová v správnej chvíli od prvého moderátorského vstupu.
♻️V neposlednom rade nám dovoľte opäť poďakovať všetkým dobrovoľníkom, organizačnému tímu, tiež našim dobrodincom, fanúšikom, Romanovi za sponzorský dar a všetkým vám, ktorí ste prišli a podporili, pretože ,,Spolu je dobro silnejšie“.
Spoločne sa nám PODARILO to, že na účte RecyVeci svieti číslo prevyšujúce sumu 800€, čo je NEUVERITEĽNÉ! Za jeden deň sme dokázali vyzbierať peniaze pre ďalšiu slovenskú rodinu v núdzi, a tak môžeme plánovať ďalšie obdarovanie.
ĎAKUJEME. DOKÁZALI SME TO. Spoločne a opäť! 🤍✊🏼
📸Raymond Petrík
Back to list